Campionate externe

Messi, cu o saptamana mai aproape de a 6-a Gheata de Aur! Hat trick-ul senzational cu Betis il tine pe argentinian la distanta de Mbappe si Quagliarella. CLASAMENTUL

Leo Messi este cu o saptamana mai aproape de castigarea unei noi Ghete de Aur. El continua sa conduca cursa pentru trofeul de cel mai bun marcator din fotbalul european.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Martie 2019, 11:46
Data actualizarii: Luni 18 Martie 2019, 11:50

Leo Messi a inceput o noua saptamana la conducerea clasamentului pentru Gheata de Aur. Argentinianul Barcelonei a ajuns la 29 de goluri in actuala stagiune din La Liga si are cu patru reusite mai mult decat Mbappe, vedeta lui PSG. Podiumul este completat de italianul Fabio Quagliarella, primul fotbalist trecut de 36 de ani care ajunge la cota 21 in Serie A intr-un sezon.

Cristiano Ronaldo se afla pe locul 4 in clasamentul golgheterilor din fotbalul european, cu 19 reusite si 38 de puncte, tot atatea cate avea si saptamana trecuta. Piatek, de la Milan, e pe 5, in timp ce pozitia a 6-a ii revine lui Robert Skov, de la Copenhaga.

  • Messi, cu o saptamana mai aproape de a 6-a Gheata de Aur! Hat trick-ul senzational cu Betis il tine pe argentinian la distanta de Mbappe si Quagliarella. CLASAMENTUL

Clasamentul pentru Gheata de Aur

CITESTE SI

Modifică setările cookies