Razvan merge cu Skoda | Fostul selectioner ii spune "NU" unui nume mare al Greciei: "Am realizat lucruri mari aici, asa ca raman"

Razvan merge cu Skoda | Fostul selectioner ii spune "NU" unui nume mare al Greciei: "Am realizat lucruri mari aici, asa ca raman"

Razvan Lucescu se simte bine la conducerea Skodei Xanthi. Aflat pe lista unor echipe mari din Grecia, antrenorul anunta ca vrea sa ramana la actuala formatie.

Razvan Lucescu a avut un sezon foarte bun in Grecia, la Skoda Xanthi, si le-a atras atentia granzilor PAOK si Panathinaikos. Fostul antrenor al Rapidului si al Petrolului anunta insa ca si-a stabilit deja viitorul: vrea sa ramana la Xanthi si sa duca echipa in cupele europene.

"Voi ramane la Skoda Xanthi. Cand am ajuns acolo, echipa era pe loc retrogradabil, iar gandurile tuturor erau pentru salvare, dupa ce, cu un an inainte, echipa se salvase la meci de baraj. A fost un parcurs bun, dar nu ne-am gandit la Cupa si nu ne-am pus acest obiectiv, ci am trecut de la un meci la celalalt. 

Ne-am pregatit foarte bine si au venit acele rezultate foarte bune din campionat, care ne-au dat forta si am ajuns si pana in finala Cupei. A fost o poveste extraordinara pentru ca este prima finala din istoria clubului, a fost o atmosfera deosebita, un eveniment deosebit", a spus Razvan Lucescu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies