Stranieri

Răzvan Marin, așteptat la un alt club din Serie A! Mutarea anunțată de presa din Italia

Răzvan Marin (25 de ani) este titular incontestabil la Cagliari de un sezon și jumătate, iar prestațiile sale au atras atenția unui alt club din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 16:40
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 16:44

Mijlocașul român a devenit o țintă a celor de la Salernitana, ultima clasată din Serie A, anunță ziarul Il Mattino, citat de presa din Italia. Nou-promovata a fost cumpărată în urmă cu câteva zile de omul de afaceri Danilo Iervolino, iar noua conducere pregătește deja strategia pentru evitarea retrogradării.

Răzvan Marin, pe lista celor de la Salernitana

Pe lângă Răzvan Marin, Salernitana este interesată și de serviciile lui Martin Caceres (34 de ani), un alt jucător de la Cagliari, iar publicația locală Calcio Casteddu scrie că "nu vor exista obstacole majore", având în vedere că înțelegerea fundașului uruguayan cu sarzii expiră la finalul acestui sezon.

Totuși, transferul lui Răzvan Marin la Salernitana nu are șanse foarte mari de reușită în acest moment "având în vedere că mijlocașul este foarte apreciat de Walter Mazzarri, dar vom afla mai multe în zilele următoare", mai scrie sursa citată.

În cazul în care transferul lui Răzvan Marin s-ar materializa, mijlocașul român ar urma să se lupte tot pentru evitarea retrogradării din Serie A. Dacă actuala sa formație, Cagliari, ocupă locul 19, penultimul, cu 10 puncte, Salernitana este chiar ultima, cu doar opt puncte strânse în 18 jocuri.

Răzvan Marin a ratat un singur meci al lui Cagliari din acest sezon de Serie A, cel cu Juventus (0-2), din ultima rundă, când a fost suspendat. În rest, mijlocașul român a fost titular în 17 dintre cele 18 meciuri ale sarzilor din campionat.

Mijlocașul format la Academia Hagi a fost cumpărat definitiv de Cagliari în vara anului trecut, de la Ajax, pentru 10 milioane de euro, după ce anterior petrecuse un sezon sub formă de împrumut la echipa din Serie A.

  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Răzvan Marin cu Cagliari
  • 14 milioane de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com

Salernitana a fost cumpărată de Danilo Iervolino

Salernitana era deținută de patronul lui Lazio, Claudio Lotito, astfel că a fost obligată să își schimbe proprietarul. În cazul în care acest lucru nu s-ar fi întâmplat până la 31 decembrie, echipa ar fi fost exclusă din Serie A.

Danilo Iervolino, noul patron de la Salernitana, un antreprenor de 43 de ani din Napoli, a oferit o garanție de 500.000 de euro, sumă la care se vor adăuga 10 milioane de euro pentru cumpărarea clubului. De asemenea, 20 de milioane de euro vor fi alocate pentru cheltuielile curente, dar și pentru fereastra de transferuri din această iarnă.

"Voi face tot ce pot pentru a încerca să salvez Salernitana. Mereu am pus mult entuziasm în proiectele avute și așa se va întâmpla și acum, la fotbal. Mă voi concentra asupra jucătorilor tineri și asupra creșterii clubului", a spus Iervolino, după ce a cumpărat Salernitana.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies