Rares Ilie Nice Stranieri

VIDEO Rareș Ilie a pasat decisiv în ultimul amical al lui Nice! Victorie pentru francezi în duelul cu Torino

Nice a jucat un meci amical cu Torino și a reușit să se impună, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 21:15
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 21:20

Rareș Ilie (19 ani) a jucat al doilea său meci în tricoul lui Nice de la transfer. Tânărul fotbalist român a fost titular și integralist în duelul cu AS Roma, 1-1, iar în meciul cu gruparea italiană a început din postura de rezervă și a fost trimis în teren de Lucien Favre în minutul 71, în locul lui Turam.

Rareș Ilie, pasator decisiv pentru Nice în amicalul cu Torino 

Fotbalistul român a intrat bine în meci, pasând decisiv pentru reușita lui Stengs, care a marcat unicul gol al meciului, în minutul 78. Faza golului nu a rămas neremarcată, francezii de la L'Equipe având cuvinte pozitive la adresa fostului jucător de la Rapid. 

„Nice a câștigat cu 1-0 datorită reușitei singurului jucător transferat în această vară. Mijlocașul ofensiv Rareș Ilie a combinat excelent cu Amine Gouiri care i-a pasat lui Calvin Stengs, faza construită fiind una spectaculoasă”, a punctat L'Equipe. 

Rareș Ilie a fost folosit în rol de decar pe teren, având multă libertate de mișcare, iar acest lucru s-a văzut și la faza golului. 

Presa franceză l-a lăudat pe Rareș Ilie după amicalul cu AS Roma

Presa din Franța a apreciat presatația românului, susținând că acesta a arătat „inteligență de joc și hotărâre”.

„Românul în vârstă de 19 ani a reușit două incursiuni bune pe partea stângă și a încercat o lovitură (min 27) în prima repriză. Poziționat între linii, luând mingea interesantă pentru a se întoarce cu fața la joc, în ciuda unei unei mase atletice densificatăt, Ilie a început bine și și-a încheiat foarte bine prima prestație.

Cu inteligență de joc și hotărâre de a atinge câteva baloane în partea de teren adversă, Lucien Favre l-a văzut confirmând, după tot ce a vizionat în videoclipurile de pe internet în ultimul timp cu el (n.r - cu fotbalistul)”, au notat cei de la nicematin.com.

  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, potrivit transfermakt.com
  • 36 de meciuri a disputat fotbalistul de bandă pentru Rapid în sezonul precedent, reușind să marcheze șase goluri și să ofere zece pase decisive.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!