Rares Ilie Nice Stranieri

VIDEO Rareș Ilie a pasat decisiv în ultimul amical al lui Nice! Victorie pentru francezi în duelul cu Torino

Nice a jucat un meci amical cu Torino și a reușit să se impună, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 21:15
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 21:20

Rareș Ilie (19 ani) a jucat al doilea său meci în tricoul lui Nice de la transfer. Tânărul fotbalist român a fost titular și integralist în duelul cu AS Roma, 1-1, iar în meciul cu gruparea italiană a început din postura de rezervă și a fost trimis în teren de Lucien Favre în minutul 71, în locul lui Turam.

Rareș Ilie, pasator decisiv pentru Nice în amicalul cu Torino 

Fotbalistul român a intrat bine în meci, pasând decisiv pentru reușita lui Stengs, care a marcat unicul gol al meciului, în minutul 78. Faza golului nu a rămas neremarcată, francezii de la L'Equipe având cuvinte pozitive la adresa fostului jucător de la Rapid. 

„Nice a câștigat cu 1-0 datorită reușitei singurului jucător transferat în această vară. Mijlocașul ofensiv Rareș Ilie a combinat excelent cu Amine Gouiri care i-a pasat lui Calvin Stengs, faza construită fiind una spectaculoasă”, a punctat L'Equipe. 

Rareș Ilie a fost folosit în rol de decar pe teren, având multă libertate de mișcare, iar acest lucru s-a văzut și la faza golului. 

Presa franceză l-a lăudat pe Rareș Ilie după amicalul cu AS Roma

Presa din Franța a apreciat presatația românului, susținând că acesta a arătat „inteligență de joc și hotărâre”.

„Românul în vârstă de 19 ani a reușit două incursiuni bune pe partea stângă și a încercat o lovitură (min 27) în prima repriză. Poziționat între linii, luând mingea interesantă pentru a se întoarce cu fața la joc, în ciuda unei unei mase atletice densificatăt, Ilie a început bine și și-a încheiat foarte bine prima prestație.

Cu inteligență de joc și hotărâre de a atinge câteva baloane în partea de teren adversă, Lucien Favre l-a văzut confirmând, după tot ce a vizionat în videoclipurile de pe internet în ultimul timp cu el (n.r - cu fotbalistul)”, au notat cei de la nicematin.com.

  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, potrivit transfermakt.com
  • 36 de meciuri a disputat fotbalistul de bandă pentru Rapid în sezonul precedent, reușind să marcheze șase goluri și să ofere zece pase decisive.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies