„Inteligență de joc și hotărâre!” Rareș Ilie i-a cucerit pe francezi la primul meci în tricoul lui Nice

Rares Ilie Nice Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 09:32
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 09:39

Rareș Ilie a semnat în această vară cu Nice. Cinci milioane de euro, plus bonusuri, au plătit francezii în schimbul său.

Aripa stângă a debutat sâmbătă seară în tricoul lui Nice, într-un meci cu Roma lui Jose Mourinho, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Fotbalistul român a fost lăsat pe teren până în minutul 82, când a fost înlocuit de Reda Belahyane (18 ani), un alt tânăr de perspectivă al lui Nice.

Rareș Ilie, lăudat în presa franceză

Presa din Franța a apreciat presatația românului, susținând că acesta a arătat „inteligență de joc și hotărâre”.

„Românul în vârstă de 19 ani a reușit două incursiuni bune pe partea stângă și a încercat o lovitură (min 27) în prima repriză. Poziționat între linii, luând mingea interesantă pentru a se întoarce cu fața la joc, în ciuda unei unei mase atletice densificatăt, Ilie a început bine și și-a încheiat foarte bine prima prestație.

Cu inteligență de joc și hotărâre de a atinge câteva baloane în partea de teren adversă, Lucien Favre l-a văzut confirmând, după tot ce a vizionat în videoclipurile de pe internet în ultimul timp cu el (n.r - cu fotbalistul), au notat cei de la nicematin.com.

  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, potrivit transfermakt.com
  • 36 de meciuri a disputat fotbalistul de bandă pentru Rapid în sezonul precedent, reușind să marcheze șase goluri și să ofere zece pase decisive.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!