Rares Ilie Nice Stranieri

„Inteligență de joc și hotărâre!” Rareș Ilie i-a cucerit pe francezi la primul meci în tricoul lui Nice

Rareș Ilie a semnat în această vară cu Nice. Cinci milioane de euro, plus bonusuri, au plătit francezii în schimbul său.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 09:32
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 09:39

Aripa stângă a debutat sâmbătă seară în tricoul lui Nice, într-un meci cu Roma lui Jose Mourinho, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Fotbalistul român a fost lăsat pe teren până în minutul 82, când a fost înlocuit de Reda Belahyane (18 ani), un alt tânăr de perspectivă al lui Nice.

Rareș Ilie, lăudat în presa franceză

Presa din Franța a apreciat presatația românului, susținând că acesta a arătat „inteligență de joc și hotărâre”.

„Românul în vârstă de 19 ani a reușit două incursiuni bune pe partea stângă și a încercat o lovitură (min 27) în prima repriză. Poziționat între linii, luând mingea interesantă pentru a se întoarce cu fața la joc, în ciuda unei unei mase atletice densificatăt, Ilie a început bine și și-a încheiat foarte bine prima prestație.

Cu inteligență de joc și hotărâre de a atinge câteva baloane în partea de teren adversă, Lucien Favre l-a văzut confirmând, după tot ce a vizionat în videoclipurile de pe internet în ultimul timp cu el (n.r - cu fotbalistul), au notat cei de la nicematin.com.

  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, potrivit transfermakt.com
  • 36 de meciuri a disputat fotbalistul de bandă pentru Rapid în sezonul precedent, reușind să marcheze șase goluri și să ofere zece pase decisive.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies