Rares Ilie Nice Franta

VIDEO Rareș Ilie și-a primit ”botezul” la Nice! Ce melodie românească a cântat în cantonamentul din Portugalia

Rareș Ilie (19 ani) și-a primit ”botezul” la Nice, echipa care l-a cumpărat de la Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 11:50
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 11:50

În cantonamentul lui Nice din Portugalia, Rareș Ilie a fost pus de noii săi colegi să fredoneze o melodie, un ”botez” întâlnit la mai multe echipe din Europa.

Mijlocașul a ales melodia ”Dragostea din Tei”, interpretată de O-Zone. 

 

Lucien Favre, impresionat de calitățile lui Rareș Ilie

Lucien Favre (64 de ani), experimentatul antrenorul al lui Nice, i-a făcut o scurtă caracterizare lui Rareș Ilie, a explicat cum l-a descoperit pe jucătorul transferat de la Rapid și s-a arătat foarte încrezător în calitățile românului.

Mai mult, Favre spune că ar fi existat posibilitatea să-l aducă pe Rareș Ilie la Borussia Monchengladbach, dacă antrenorul ar fi acceptat oferta formației din Bundesliga, în această vară. În cele din urmă, elvețianul a ales Nice și l-a transferat pe internaționalul U19.

"L-am văzut cum conduce mingea, nu are nicio problemă, ci mai degrabă o ușurință. Are curaj, driblează și marchează. Cum l-am descoperit? Intru pe internet, urmăresc meciuri, sunt sunat de oameni care îmi vorbesc despre jucători.

Analizez foarte mult pentru că am nevoie să îmi pregătesc echipa. Dacă m-aș fi dus la Gladbach, poate l-aș fi luat acolo. E un băiat bun, un tânăr cu mare potențial", a spus Lucien Favre.

În vârstă de 19 ani, Rareş Ilie vine după un sezon complet alături de Rapid, pe parcursul căruia a marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!