Radu Stefan face senzatie in Italia: "A fost cel mai bun de pe teren!"

Autor: Sport.ro
Joi 30 Octombrie 2008, 13:46

Dupa ce Cristi Chivu a fost criticat pentru jocul prestat cu Fiorentina, colegul sau mai tanar de la echipa nationala, Radu Stefan, a fost laudat pentru meciul facut cu Chievo, in victoria lui Lazio cu 2-1!

Agentia Datasport, considera ca internationalul roman a fost mai eficient in defensiva in partea secunda, si si-a facut simtita prezenta si in ofensiva. "Radu s-a evidentiat in faza ofensiva doar in repriza secunda. A dat o mana de ajutor apararii", scrie sursa citata, care l-a notat pe Radu cu 6, la fel ca si pe coechipierilor sai din defensiva echipei laziale Rozehnal si Siviglia.

Radu a jucat tot meciul Chievo - Lazio si a contribuit decisiv la golul victoriei oaspetilor din minutul 82, atunci cand centrarea fundasului roman de pe partea stanga a fost deviata in propria poarta de Mantovani.

Site-ul Goal.it, l-a notat pe Stefan Radu cu 6,5, considerandu-l cel mai bun jucator al echipei din capitala Italei in meciul de miercuri alaturi de Zarate (7) si Pandev (6.5).

De asemenea, site-urile italian KataWeb.it si MediaSet.it au remarcat jocul bun al internationalul roman in partida de la Verona si i-au acordat nota 6 pentru prestatia sa.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT