"Radu Drăgușin știe asta!" Englezii l-au analizat pe fundașul lui Spurs după meciul în care a rămas pe bancă

radu dragusin Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 12:48
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 12:47

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în meciul Tottenham - Brighton 2-1, din Premier League.

Ange Postecoglou a preferat să mizeze din nou pe cuplul de fundași centrali format din argentinianul Cristian Romero și olandezul Micky van de Ven, iar Radu Drăgușin nu a mai fost introdus nici pe finalul jocului, așa cum s-a întâmplat în precedentele trei etape din Premier League.

"Drăgușin știe că va veni și vremea lui!"

Chiar dacă nu a jucat, Drăgușin a intrat pe teren după golul decisiv al coechipierului Brennan Johnson, din minutul 90+6. Presa din Anglia a remarcat momentul și spiritul de unitate de care dau jucătorii lui Spurs.

"Chiar și cei de pe bancă au intrat pe teren pentru a se alătura bucuriei. Radu Drăgușin s-a numărat printre ei, alături de Pape Matar Sarr, Rodrigo Bentancur și Destiny Udogie, care fuseseră înlocuiți, ultimul având o pungă cu gheațaă la genunchiul stâng.

Există un spirit de unitate în această echipă. Sprintul lui Drăgușin pentru a fi implicat în bucuria de la final arată un jucător care știe că va veni și vremea lui, în ciuda faptului că până acum nu a avut parte de multe minute", a scris Football London.

Pentru Radu Drăgușin a fost primul meci de Premier League în care nu este folosit deloc de Ange Postecoglou. Fundașul român prinsese anterior câte 10 minute în partidele cu Manchester United, Brentford și Everton.

Grație victoriei contra lui Brighton, Tottenham a urcat, cel puțin temporar, pe loc de Champions League, 4, cu 47 de puncte, iar în următoarea etapă va înfrunta Wolves, pe teren propriu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!