FOTO Radu Drăgușin fără minute, deși Micky van de Ven o comite! Final SENZAȚIONAL în Tottenham - Brighton, cu portarul în careul advers

radu dragusin Ange Postecoglou Brighton Micky van de Ven Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Februarie 2024, 19:00
Data actualizarii: Sambata 10 Februarie 2024, 19:35

Fundașul central al naționalei încearcă să se impună la echipa lui Ange Postecoglou.

FINAL Tottenham - Brighton 2-1 (Brennan Johnson 90+6, Pape Matar Sarr 61 / Pascal Gross 17 - dintr-un penalty comis de Micky van de Ven)

UPDATE În minutul 80, Tottenham a epuizat cele 5 schimbări, astfel că Radu Drăgușin rămâne de data aceasta pe banca de rezerve până la finalul întâlnirii.

Știrea inițială

Tottenham, cu Radu Drăgușin din nou pe banca de rezerve, o întâlnește de la ora 17:00 în etapa a 24-a din Premier League pe Brighton & Hove Albion, echipa antrenată de Roberto De Zerbi, fostul campion al României, ca jucător, cu CFR Cluj.

Managerul Ange Postecoglou mizează și de data aceasta pe cuplul de fundași centrali Romero (căpitanul echipei) - Van de Ven.

Ce spune Ange Postecoglou despre rivalul românului, care a intrat în istoria Premier League

Antrenorul lui Spurs a declarat recent că nu are de gând să îl odihnească pe Micky van de Ven, chiar dacă olandezul a revenit recent după o accidentare, iar ulterior a evoluat fără întrerupere la o intensitate remarcabilă.

Micky van de Ven a devenit cel mai rapid fotbalist din istoria Premier League. Fundașul central olandez, practic principalul rival pe post al lui Radu Drăgușin, a atins o viteză de 37,38km/h la meciul cu Brentford, disputat pe 31 ianuarie.

"Știam la ce să ne așteptăm de la Micky din punct de vedere fizic. Îi văzusem viteza și știam că este foarte bun la capitolul recuperări, însă fotbalul este mai mult decât viteză. Viteza trebuie folosită într-un mod corect.

Sunt de-a dreptul impresionat de modul în care a reușit să se adapteze la fotbalul din Premier League. În fiecare săptămână are în fața lui atacanți de top și a fost excepțional în primul lui sezon aici.

Nu uitați că înainte de a veni la noi a avut un singur an în Bundesliga. Mai are multe de arătat, dar sunt deja foarte mulțumit de modul în care reușește să își ridice nivelul", a spus Ange Postecoglou, când a fost întrebat despre recordul lui Micky van de Ven.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!