Stranieri

Radu Drăgușin, out de la Sampdoria? Italienii anunță planul noului antrenor

Radu Drăgușin (19 ani) a evoluat constant la Sampdoria în ultimele luni, însă lucrurile se pot schimba în această iarnă pentru fundașul român împrumutat de la Juventus.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 16:32
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 16:35

Sampdoria a început cum nu se putea mai rău anul, cu patru înfrângeri în primele patru meciuri, iar rezultatele au dus la demiterea antrenorului Roberto D'Aversa. În locul său a fost numit astăzi Marco Giampaolo (54 de ani), cel care a mai antrenat la Samp în perioada 2016-2019, dar și la AC Milan sau Torino.

Radu Drăgușin, out de la Sampdoria?

Antrenorul italian plănuiește să facă mai multe schimbări în această iarnă pentru a redresa clubul, iar ziarul genovez Il Secolo XIX, citat de Tuttomercatoweb, anunță că doi jucători de care Giampaolo ar intenționa să se despartă sunt atacantul Ernesto Torregrossa, care are deja mai multe oferte din Italia, dar și Radu Drăgușin.

Presa italiană avansează varianta ca Radu Drăgușin să se întoarcă mai devreme la Juventus, încă din această iarnă, în ciuda faptului că a evoluat constant sub comanda lui Roberto D'Aversa, cu 15 meciuri strânse din octombrie și până în prezent.

Marți seară, Radu Drăgușin și-a înfruntat chiar fosta echipă, în Cupa Italiei. Fundașul român a fost introdus pe final în duelul dintre Juventus și Sampdoria, câștigat clar de formația torineză, scor 4-1.

Tot din cauza demiterii antrenorului Roberto D'Aversa, Ioan Becali a anunțat că împrumutul lui Dennis Man la Sampdoria, de la Parma, a căzut.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Drăgușin cu Juventus
Modifică setările cookies