VIDEO: 'Puneti, ma, subtitrari pentru asta!' Faza DEMENTIALA cu Pantilimon in autocarul decapotabil! Ce i-a facut lui Aguero

City a luat al doilea titlu in ultimii 3 ani si a scos oameni cu miile pe strazile din Manchester!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 10:18
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 21:24

Bogatii lui City le-au aratat fanilor ca stiu sa se si distreze la parada in autocar decapotabil pe care au facut-o ieri.

Pantilimon a fost in forma maxima. S-a distrat alaturi de colegi si suporteri. A dat si declaratii pentru City TV, nu inainte de a-l ironiza pe starul de zeci de milioane, Sergio Aguero. La fel ca franceza lui Ibrahimovici, si engleza argentinianului sufera. GRAV! :)

"Puneti subtitrari pentru Aguero!", a cerut Pantilimon in fata camerelor. :)

Portarul roman, al carui contract cu City expira in aceasta vara, are oferte din Anglia, Italia si Spania. E tentat sa continue in Premier League, dar asteapta o propunere clara din partea echipelor interesate.

Din 2011 la Manchester, Pantilimon a fost in lot la ambele titluri luate de City in era seicilor miliardari, in 2012 si 2014.

"E superb, o zi superba, ne bucuram cu totii de ea. E absolut incredibil! Toti jucatorii nostri merita trofeul, suntem un grup bun, meritam sa ne bucuram acum. Exista unitate la noi, asta s-a vazut pe tot parcursul sezonului. Vrem sa avem astfel de momente in fiecare sezon", a spus portarul nationalei.

VEZI AICI VIDEO!

Modifică setările cookies