Costel Pantilimon Manchester City Stranieri

FOTO Pantilimon, in culmea fericirii dupa prima medalie de campion cu City! Cum a aparut romanul la petrecerea de titlu:

Costel Pantilimon a dat startul la petrecere dupa castigarea campionatului cu Manchester City. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 12:41
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 12:42

Costel Pantilimon a cucerit prima medalie oficiala de campion cu Manchester City dupa victoria cu 2-0 din ultimul meci al campionatului, cu West Ham.

 

Pantilimon s-a aflat in lotul lui City si in 2012, insa romanul n-a fost trecut pe lista campionilor din cauza regulilor din Premier League. Pantilimon a jucat atunci doar 5 meciuri, iar regulamentul scria ca un jucator trebuie sa aiba minim 10 meciuri intr-un sezon ca sa fie premiat. Intre timp, FA a schimbat regulile iar Pantilimon, cu 7 aparitii in acest sezon, a primit medalia mult visata. Romanul a fost extrem de fericit dupa meciul de ieri cu West Ham. Atat de fericit a fost Pantilimon incat a aparut al petrecerea de aseara cu medalia la gat.

 

A fost singurul dintre jucatori care au aparut la localul in care jucatorii au dat startul la distractie care a venit cu medalia la vedere. Pantilimon a fost insotit si de sotia sa, Andreea.

.

Click aici pentru mai multe FOTO

 

"SUNTEM O FAMILIE"

"A fost un an foarte greu si cred ca am meritat sa castigam acest titlu. Am jucat bine, am marcat multe goluri, suntem un grup bun, o familie si cred ca meritam.

O spun de fiecare data, suntem o familie si un grup, eu, Joe, Wright, am fost impreuna in toata aceasta perioada, eu si Joe ne cunoastem de trei ani. Cred ca suntem o familie si suntem prieteni buni. Vom fi prieteni tot restul vietii.

Asta este un moment fericit. Am avut insa in acest an si clipe mai grele si am fost mereu uniti. Sa pierzi un meci e in ordine, dar daca pierzi multe si nu arati ca esti un grup, poti pierde totul. Am castigat doua titluri, este important pentru noi in viitor.

E greu, dar cred ca ceea ce conteaza este titlul", a declarat Pantilimon la televiziunea lui City dupa meci. 

Pantilimon a purtat un steag al Romaniei pe teren la scenele de bucurie de dupa partida cu West Ham. 

Modifică setările cookies