Stranieri

PROCESUL lui PAOK s-a incheiat dupa 5 ore! Cum s-a aparat echipa lui Razvan Lucescu dupa intrarea patronului INARMAT pe teren

Comisia din Grecia a judecat incidentele de la partida PAOK - AEK, incheiate cu intrarea patronului gazdelor pe gazon inarmat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Martie 2018, 16:58
Data actualizarii: Vineri 16 Martie 2018, 17:03

Dupa 5 ore de audieri, cei de la PAOK au termen 48 de ore sa depuna o declaratie in care sa explice care este motivul pentru care s-a ajuns la intrarea patronului inarmat pe teren.

Cei de la PAOK asteapta insa raportul arbitrului pentru a afla motivul pentru care reusita lui Varela din minutul 90 a fost anulata si valida apoi de central la cabine. Ei au cerut ca sedinta sa fie amanata, iar arbitrul sa fie prezent la urmatoarele audieri, insa judecatorii le-au refuzat cererea.

Decizia finala in acest caz va fi anuntata miercurea viitoare, scrie Gazzetta.gr.


Cei de la AEK au acuzat intrarea patronului Ivan Savvidis inmartat si cu garzile sale de corp si sustin ca arbitrul a validat golul marcat din offside la cabine de teama ca va fi impuscat.

Cei de la PAOK au sustinut ca Savvidis are permis de arma, pe care o poarta tot timpul la el legal si ca acesta nu a amenintat pe nimeni cu ea. Mai mult, cei de la PAOK sustin ca interventia patronului a fost necesara, ca urmare a erorilor tot mai dese de arbitraj din ultima perioada. Acesta ar fi incercat doar sa scoata echipa de pe teren, nu sa ameninte pe cineva cu pistolul, e apararea formulata de cei de la PAOK.

Mai mult, reprezentantii lui PAOK au mentionat faptul ca Savvidis a donat 6-7 milioane de euro ligii de fotbal din Grecia, a oferit locuri de munca prin fabricile sale de tutun si este un bun patriot. "Nu il scoateti pe el tap ispasitor pentru ce se intampla in momentul asta cu fotbalul din Grecia", au sustinut avocatii lui PAOK. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies