PAOK, SUSPENDATA! Inca o lovitura pentru echipa lui Lucescu dupa scandalul MONSTRU din Grecia

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Martie 2018, 10:28

	PAOK, SUSPENDATA! Inca o lovitura pentru echipa lui Lucescu dupa scandalul MONSTRU din Grecia

PAOK are probleme sa-si revina dupa socul ultimelor saptamani!

Asociatia Cluburilor Europene (ECA) a suspendat-o in urma incidentelor petrecute duminica, la derby-ul cu AEK Atena, cand presedintele clubului din Salonic, Ivan Savvidis, a intrat pe teren avand asupra sa un pistol.

"In conformitate cu statutul ECA, Consiliul Executiv a decis in unanimitate sa suspendate, cu efect imediat, clubul de fotbal PAOK din calitatea de membru al Asociatiei Cluburilor Europene", se precizeaza intr-un comunicat al ECA.

Asociatia va discuta suspendarea definitiva a clubului elen in cadrul viitoarei sale adunari generale, care va avea loc peste doua saptamani la Roma.

"ECA exista pentru a proteja integritatea si regularitatea competitiilor si a meciurilor, precum si valorile si principiile sportive pe care se bazeaza fotbalul european", se mai arata in comunicat.

O delegatia a FIFA s-a deplasat marti seara la Atena pentru a discuta cu autoritatile situatia fotbalului grec si a analiza ce masuri disciplinare vor fi impuse Federatiei elene de fotbal.

Guvernul grec a decis sa suspende pe termen nelimitat superliga nationala, pana cand toate partile vor ajunge la un acord pentru crearea unui cadru regulamentar, cu sanctiuni severe.

Presedintele clubului PAOK Salonic, un om de afaceri rus de origine greaca, a intrat pe teren duminica, purtand asupra sa o arma de foc, pentru a protesta fata de anularea unui gol inscris de echipa sa, in finalul jocului cu AEK Atena.

Procuratura din Salonic a demarat procedurile legale dupa incidentele care avut loc la Salonic, iar Ivan Savvidis urmeaza sa raspunda in fata justitiei.

Agerpres

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies