Virgiliu Postolachi Grenoble Foot Ligue 2 nationala moldovei UTA Arad Stranieri

FOTO ȘI VIDEO ”Primul meci și deja primul gol”! De câte minute a avut nevoie Virgiliu Postolachi să înscrie la debutul pentru Grenoble

Atacantul moldovean cu cetățenie română s-a impus instantaneu la echipa din Ligue 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 12:18
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 12:19

”Virgiliu Postolachi, deja marcator.

Primul meci și deja primul gol pentru noul nostru atacant, care a nimerit și bara în primele 45 de minute jucate”, a notat Grenoble Foot pe pagina oficială de Facebook.

Abia transferat de la UTA Arad la echipa din Ligue 2, atacantul moldovean cu cetățenie română a fost titular la debutul pentru Grenoble și a marcat în minutul 4 al întâlnirii câștigate cu 4-0 în fața lui UNFP.

Virgiliu Postolachi la prezentare: ”Sunt la clubul la care au jucat Djorkaeff și Giroud”

”Sunt foarte fericit să mă alătur acestui nou proiect. După experiențele mele de la PSG și Lille, când eram tânăr, vreau să demonstrez acum că mă pot impune în Franța. 

Ultimul sezon din România mi-a oferit multă încredere. Am legat multe meciuri, m-am simțit în formă și am marcat foarte mult.

Acum sunt la Grenoble, clubul la care au jucat Djorkaeff, Giroud sau chiar Thauvin. Sper să progresez și să îmi ajut echipa. 

În ceea ce privește profilul meu, pot juca oriunde în linia de atac. În sezonul trecut am fost folosit în bandă, stânga sau dreapta, sau chiar în spatele vârfului", a spus Virgiliu Postolachi la prezentarea oficială de la Grenoble.

Foto. Grenoble Foot

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!