Primul jucator roman transferat de Sumudica la Gaziantep nu e Alibec! Fotbalistul "comandat" baskanilor turci recunoaste: "Cluburile vor lua decizia"

Autor: Sport.ro
Joi 20 Iunie 2019, 17:17

	Primul jucator roman transferat de Sumudica la Gaziantep nu e Alibec! Fotbalistul "comandat" baskanilor turci recunoaste: "Cluburile vor lua decizia"

Sumudica are sanse mici sa-l antreneze pe Denis Alibec in sezonul viitor. El le-a cerut sefilor de la Gaziantep sa-l cumpere pe atacant, dar Astra cere nu mai putin de 2.000.000 euro in schimbul fotbalistului.

Marius Sumudica poate primi in scurt timp un alt roman din partea baskanilor de la Gaziantep. Antrenorul in varsta de 48 de ani ar putea lucra din nou cu Silviu Lung Junior, portar alaturi de care a cucerit titlul Ligii I pe cand lucra la Astra Giurgiu!

Gaziantep - Kayseri, negocieri pentru Silviu Lung


Sumudica i-a cerut pe Alibec si Junior Morais, dar are sanse mici sa-i antreneze. Astra vrea 2.000.000 euro pentru atacant, in timp ce FCSB cere 700.000 euro pentru brazilianul Morais, suma considerata prea mare pentru un fotbalist de 32 de ani.

In schimb, baskanii de la Gaziantep i-ar putea indeplini lui Sumudica o alta dorinta. Silviu Lung spune ca ar putea ajunge din nou sub comanda lui Marius Sumudica.

"Probabil cluburile vor discuta si o sa se ia decizia cea mai buna pentru toti. Eu ma simt bine in campionatul Turciei, e un campionat puternic, un campionat antrenant. O sa vedem pe viitor. Momentan ma bucur de vacanta, nu ma gandesc la mutari", a spus Silviu Lung Jr, potrivit Telekom.

"Am foarte multe intamplari cu Sumi. Ne-am mai certat, ne-am impacat. Este un antrenor alaturi de care mereu m-am simtit bine si ii tin pumnii indiferent de echipa la care va antrena", a mai spus Silviu Lung Jr.

58 de meciuri a jucat Silviu Lung Jr. pentru Kayserispor in ultimele doua sezoane

1.200.000 euro este cota de piata a portarului de 30 de ani

Raport Reuters: PRO TV, pe primul loc în topul brandurilor de presă din România. „Domină topul încrederii”
BRAT
Modifică setările cookies