Primii doi romani din ISTORIA lui Man. United ar putea ajunge in aceasta vara! Prima reactie dupa ce Chiriches a fost anuntat ca e dorit pe Old Trafford

Manchester United vrea sa inceapa reconstructia cu Chiriches si Rotariu. Ar fi primii doi romani din istoria lui Manchester.

De United s-a ales praful dupa plecarea lui Sir Alex Ferguson. Chiriches e dorit pe Old Trafford. Vidic si Rio Ferdinand vor pleca de la United. Si Chelsea il vrea pe Chiriches.

"Cu siguranta, Chiriches e un jucator foarte urmarit in Anglia. El e jucatorul lui Tottenham. Daca exista oferta, daca se pun cluburile de acord, asta e alta poveste... deocamdata are ganduri de a demonstra, sa joace cat mai bine in Anglia.", a declarat Victor Becali.

In 135 de ani, n-a fost niciun roman la Manchester United. In 2014 ar putea fi doi. Dinamovistul Rotariu este monitorizat chiar de fratele lui Moyes, scouter la Manchester.

"Sunt convins ca Rotariu, avand o educatie deosebita, va creste frumos si va face performanta. Va ajunge departe!", a declarat Ionut Negoita.

"E un pusti urmarit in Aglia de multe echipe", a anuntat Victor Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies