Chiriches e dorit de Manchester United! Transferul care ii va schimba viata! "Il vrea neaparat!" Mutare de senzatie:

Autor: Sport.ro
Joi 27 Februarie 2014, 11:22

	Chiriches e dorit de Manchester United! Transferul care ii va schimba viata! "Il vrea neaparat!" Mutare de senzatie:

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Manchester United il vrea pe Vlad Chiriches pentru o mutare in vara. Transferul ar fi cel mai important pas in cariera romanului, jucator care a impresionat in Anglia dupa plecarea de la Steaua, pentru 8,5 milioane de euro.

Cei de la Football news anunta ca insusi David Moyes il doreste pe fundasul roman pentru a-si intari defensiva.

United este in pericol sa ramana fara fundasi centrali in vara: Rio Ferdinand nu a primit inca oferta de prelungire si avand in vedere ca a ajuns la 35 de ani si jumatate, se gandeste serios sa se retraga.

Vidic a spus si el ca pleaca de la United, liber de contract, in vara. Nici lui nu-i convine sa lucreze sub conducerea lui Moyes, asa ca va parasi echipa in vara; fundasul central sarb are 32 de ani.

Mutarea pare destul de normala, in conditiile in care venirea lui Moyes a insemnat sfarsitul unei generatii la United. El incepe sa se axeze pe jucatori tineri, in timp ce 'garda veche' a lui Ferguson urmeaza sa fie schimbata.

Romanul este valoros, lucru confirmat in partidele de calitate pe care le-a facut in Premier League. Mai are si avantajul varstei si al experientei la nivel european: Chiriches are 24 de ani, a ajuns cu Steaua pana in optmile Europa League anul trecut, iar la nationala este capitan.

Mutarile sunt cu atat mai interesante, cu cat destinatia lui Vidic este data ca sigura in presa internationala: Inter. El ar urma sa-l inlocuiasca pe Cristi Chivu, din vara.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies