Stranieri

EXCLUSIV Prima reacție despre transferul lui Sorescu în Polonia, direct de la sursă: „O să vadă diferența!”

Deian Sorescu va pleca în această iarnă de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 10:51
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 11:06

În această iarnă, Dinamo a reușit în sfârșit să-l vândă pe Deian Sorescu (24 ani). Rakow a negociat intens în ultimele 24 de ore pentru jucătorul de bandă al „câinilor”, iar marți, 18 ianuarie 2022, Iuliu Mureșan a anunțat că a ajuns la un acord cu vicecampioana Poloniei. 

Din informațiile știrilor PRO TV, Dinamo va încasa 1 milion de euro pe Deian Sorescu. Doar că suma va fi livrată timp de un an în conturile grupării din Ștefan cel Mare. Totodată, Iuliu Mureșan și-a mai securizat și un procent de 15% dintr-un posibil viitor transfer al jucătorului de la Rakow. 

În campionatul Poloniei, din ianuarie 2019, evoluează un alt dinamovist, Sergiu Hanca (29 ani). Acesta a reușit alături de Cracovia să câștige o Cupă și o Supercupă. Iar în 103 meciuri, a marcat 17 goluri și a oferit 18 pase decisive.

La auzul veștii, Hanca s-a bucurat că Deian Sorescu a făcut acest pas în carieră și a ținut să-și atenționeze fostul coechipier cu privire la dificultatea campionatului din Polonia. 

„A făcut o alegere bună. O să vadă diferența!

Mă bucur pentru el!”, a fost mesajul lui Sergiu Hanca, după ce a fost contactat de știrile PRO TV.

În acest sezon, Deian Sorescu a acumulat 19 prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă. Cu toate că a avut evoluții bune, mai ales în prima parte a campionatului, jucătorul nu a putut împiedica declinul lui Dinamo, care a încheiat 2021 pe penultimul loc, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies