Ianis Hagi Glasgow Rangers la liga Stranieri Ianis Hagi

Presa din Scoția, dezvăluiri în premieră despre Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers în această vară în La Liga, la Deportivo Alaves.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 20:00
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 20:00

Revenit dintr-o accidentare ce l-a ținut pe tușă aproximativ un an, Ianis Hagi a ajuns printre granzii din Spania. Jurnaliștii scoțieni au făcut bilanțul plecărilor formației din Glasgow și au recunoscut motivul pentru care fiul lui Gheorghe Hagi a fost cedat: 

”Un astfel de nume care s-a hotărât să plece de la Ibrox este românul Ianis Hagi, care a fost împrumutat la Alaves în La Liga, după ce aripa și-a vărsat frustrărileîn privința lipsei de timp de joc sub Michael Beale, în urma unei confruntări din Cupa Ligii cu Morton. Hagi a urmărit cum londonezul i-a recrutat pe Abdallah Sima, Sam Lammers și Cyriel Dessers în compartimentul ofensiv. Dar se pare că jucătorul de 24 de ani nu are tocmai o perioadă de benefică după ce a debutat împotriva lui Athletic Bilbao.” a scris Daily Record.

Ce spune managerul lui Alaves despre Ianis Hagi

”Are talent și calitate. El poate aduce încredere și bucurie. Dar a fost puțin pierdut și nu l-a putut găsi pe (atacantul) Kike Garcia în atac. A început efervescent, dar prestația sa a scăzut și a sfârșit prin a fi înlocuit". Cu toate acestea, raportul de după meci al aceleiași publicații a fost mai puțin elogios, spunând că experimentul Ianis Hagi nu a lăsat pe nimeni mulțumit. Ar fi fost normal ca el să nu fie inclus în echipa de start.

Rangers Glasgow se află în acest moment pe locul al treilea în Scottish Premier League. Formația lui Ianis Hagi, Deportivo Alaves, se află pe locul 16, loc retrogradabil.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!