VIDEO Anunțul lui Daniel Pancu despre Octavian Popescu, după ce l-a lăsat acasă la ultimul meci al naționalei

Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21 a României, a decis să nu mizeze pe Octavian Popescu la primul său meci oficial, 2-3 contra Albaniei, în preliminariile EURO 2025.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 19:18
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 19:15

Nemulțumit că nu a fost convocat la lotul României U21 pentru acțiunea din septembrie, Octavian Popescu se declara dezamăgit și a transmitea că Daniel Pancu ar avea ceva personal cu el. Selecționerul a explicat apoi de ce nu l-a convocat pe jucătorul de la FCSB - l-a numit "pasager" și "trecător" pentru unele evoluții din acest sezon.

Daniel Pancu: "Octavian Popescu e schimbat în bine"

Între timp, Octavian Popescu a arătat o creștere importantă în evoluții, iar Daniel Pancu lasă de înțeles că extrema de la FCSB va fi convocată pentru jocurie cu Armenia (13 octombrie) și Finlanda (17 octombrie), din preliminariile EURO 2025.

"Scandal? Nu știu dacă a fost scandal. E și normal ca fiecare club, conducător sau antrenor să-și promoveze jucătorii, să-i apere. Așa am considerat la momentul respectiv. Am și explicat motivul, cu toate că nu trebuia să dau niciun fel de explicație. 

De atunci, mie mi se pare că s-a produs o schimbare la evoluția jucătorului. Mi-a plăcut răspunsul lui din declarație. Înseamnă că jucătorul suferă. Eu l-am văzut schimbat în bine de atunci", a spus Daniel Pancu.

  • 3 goluri și 2 pase decisive a reușit Octavian Popescu în cele 12 meciuri jucate la FCSB în acest sezon
  • 9 meciuri are Octavian Popescu la naționala U21 a României - nu a marcat niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!