Presa din Franța anunță plecări de la Nice! Rareș Ilie, printre vizați! Românul are însă variante tot din Ligue 1 

Nice Ligue 1 Rares Ilie Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 21:59
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 22:07

Transferat în vara lui 2022 de Nice, Rareș Ilie (19 ani) nu a reușit să se adapteze încă la gruparea franceză. 

Tânărul fotbalist român pe care Nice a plătit 5 milioane de euro nu a reușit să se impună până în prezent. Rareș Ilie a jucat 8 meciuri pentru gruparea franceză, care se află pe locul 10 în clasamentul din Ligue 1. 

Nemulțumiți de parcursul echipei, conducătorii pregătesc schimbări la nivel de lot în această iarnă, mai multe nume urmând să părăsească echipa. Printre jucătorii vizați este și Rareș Ilie, care a jucat ultimul meci în campionat pe 11 septembrie, cu Ajaccio, când a prins un singur minut. 

Românul a bifat câteva minute în meciurile amicale ale lui Nice în această iarnă și în Conference League, dar nu a reușit să se remarce. 

Rareș Ilie ar putea pleca de la Nice 

Conform onzemondial.com, Nice se gândește la plecarea mai multor jucători, iar Rareș Ilie se află printre ei. Francezii vor să îl împrumute pe fotbalistul român, iar sursa citată dezvăluie că există variante tot în Ligue 1 pentru el. 

„Bilal Brahimi ar avea mai multe cluburi din Ligue 1 pregătite să îl primească, așa cum se întâmplă și în cazul tânărului Rareș Ilie”, scriu francezii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!