GALERIE FOTO Pe urmele lui Simone Inzaghi! Gazzetta dello Sport a făcut anunțul despre Ștefan Radu: unde va antrena românul

Stefan Radu Gazzetta dello Sport Lazio Simone Inzaghi Tommaso Rocchi Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Mai 2023, 13:57
Data actualizarii: Joi 11 Mai 2023, 14:12

Fotbalistul s-a transferat în ianuarie 2008 de la Dinamo la Lazio Roma, alături de care a câștigat șase trofee, și se va retrage la sfârșitul acestui sezon.

După 15 sezoane și jumătate petrecute la Lazio Roma, timp în care a bătut record după record la ”Biancocelesti”, Ștefan Radu (36 de ani) se va retrage oficial la sfârșitul acestei luni.

Gazzetta dello Sport anunță că recordmanul lui Lazio își va întrerupe cariera de jucător, dar nu îi va părăsi de tot pe biancocelesti.

”Există deja un acord de principiu cu clubul pentru a începe o carieră de antrenor la juniori, așa cum au făcut înaintea sa Simone Inzaghi și Tommaso Rocchi”, a explicat Tuttomercatoweb.

Recordurile lui Ștefan Radu la Lazio Roma

Ajuns de la Dinamo, cu care a câștigat titlul în 2007, la Lazio în ianuarie 2008, Ștefan Radu a devenit ”Boss” la clubul italian: românul este fotbalistul cu cele mai multe meciuri la Lazio (426) și cu cele mai multe apariții în Serie A pentru ”Biancocelesti” (348).

În plus, fundașul stânga a strâns și 6 trofee pe ”Stadio Olimpico”: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013, 2019) și 3 Supercupe (2009, 2017, 2019).

În acest sezon, veteranul care a renunțat la naționala României încă de acum un deceniu nu a jucat deloc în Serie A sau Coppa Italia: singurele minute, 66 la număr, le-a bifat în două partide din Europa League, și acelea în septembrie anul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!