"Omul lui Iordanescu" e pe val! Bicfalvi, doua goluri si un asist pentru Florentin Matei in meciul castigat astazi cu 4-0!

Revenit in atentia echipei nationale odata cu instalarea lui Anghel Iordanescu pe banca primei reprezentative, Eric Bicfalvi confirma faptul ca se afla intr-o forma foarte buna.

Eric Bicfalvi se simte excelent la Volyn Lutsk, in Ucraina, alaturi de romanul Florentin Matei.

Trecut pe lista stranierilor pentru meciul cu Irlanda de Nord, fostul mijlocas al Stelei, ajuns la 26 de ani, a oferit o prestatie de zile mari in meciul disputat astazi de echipa sa. Volyn a castigat cu 4-0 meciul disputat cu Olimpik, echipa aflata pe locul 5 al clasamentului primei ligi din Ucraina, trei dintre goluri fiind marcate de cei doi romani de pe teren.

Bicfalvi si Matei au iesit la rampa pentru prima dat ain minutul 37, atunci cand primul i-a pasat decisiv celui de-al doilea, iar scorul s-a facut 1-0. Sase minute mai tarziu a inscris si Eric Bicfalvi, pentru ca in minutul 70 acesta sa bifeze o dubla. Tabela a fost inchisa de Kobakhidze in minutul 90+1.

Eric Bicfalvi a jucat pe postul de mijlocas ofensiv si a fost integralist, in timp ce Florentin Matei, care a jucat tot in compartimentul median, a fost schimbat in minutul 90+2.

Bicfalvi are 6 goluri in 11 partide jucate in acest sezon in campionatul Ucrainei, in timp ce colegul Matei a marcat de doua ori in 10 meciuri.

Cum ar trebui sa arate cuplul median cu Irlanda de Nord? (3393 voturi)
 
Pintilii - Hoban
17.89%
607 voturi
 
Pintilii - Bourceanu
43.68%
1482 voturi
 
Bourceanu - Bicfalvi
8.02%
272 voturi
 
Bicfalvi - Pintilii
24.85%
843 voturi
 
Bicfalvi - Hoban
189 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies