Stranieri

Olimpiu Moruțan, OUT de la Galatasaray! Ce a decis noul antrenor al turcilor și ce urmează pentru mijlocașul român

Olimpiu Moruțan nu a fost inclus în lotul lui Galatasaray pentru a doua etapă la rând.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 13:34
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 13:34

Domenec Torrent, antrenorul adus de Galatasaray pentru a-l înlocui pe Fatih Terim nu îl mai vrea pe Olimpiu Moruțan.

Mijlocașul român, împreună cu Arda Turan, au ieșit din planurile antrenorului și au fost excluși din lot pentru partida cu Rizespor, după ce a absentat și în victoria cu Goztepe, prima din 2022.

Moruțan, OUT de la Galatasaray

Presa din Turcia susține că Torrent este nemulțumit de lipsa de disciplină de care dă dovadă fostul fotbalist de la FCSB, acesta fiind principalul motiv pentru care nu face parte din lot. Mai mult, Moruțan ar urma să fie cedat sub formă de împrumut la un alt club, la vară.

Tehnicianul spaniol ar fi dorit să îl scoată definitiv din lot, însă Burak Elmas nu a fost de acord cu dorința fostului secund al lui Pep Guardiola, cu care a colaborat la FC Barcelona, Mnachester City și Bayern Munchen.

„Galatasaray are 14 străini și numai 12 pot fi incluși în lot”, a scris site-ul Sporx. ”La sfârșitul sezonului, românul va fi împrumutat”, anunță presa de la Istanbul.

Transferat în vară în schimbul a 3.5 milioane de euro, Olimpiu Moruțan ar urma să fie folosit doar în cazuri extreme. Adus la cererea lui Fatih Terim, Moruțan a evoluat în 28 de partide pentru Galatasaray în acest sezon, marcând trei goluri și oferind patru pase de gol. 

FCSB (107 meciuri/14 goluri), FC Botoșani (59/2) și ”U” Cluj (7/1) sunt echipele pentru care a evoluat Moruțan fotbalist ce a strâns trei selecții în echipa națională, prina dintre ele pe 11 octombrie 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies