Chelsea, comunicat despre războiul din Ucraina după ce rusul Abramovich s-a retras de la conducere! Ce au transmis englezii

Chelsea Anglia Uluitor! Un selecționer acuză un jucător de la Chelsea că ar fi înscenat o accidentare ca să nu joace la națională
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 12:06
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 12:11

Chelsea este afectată de războiul din Ucraina, după de patronul Roman Abramovich a decis să se retragă de la echipă.

Deși inițial acesta a dat intenția că intenționează să vândă clubul, Abramovich va renunța doar la atribuțiile administrative ale echipei, păstrând în continuare funcția de patron al echipei, a anunțat recent Fabrizio Romano.

Poziția lui Chelsea la anunțul oficial făcut de Abramovich. Se înțelege că clubul 'nu este de vânzare' așa cum stau lucrurile, de asemenea, Roman Abramovich este în continuare patronul. Decizia de a face un pas în spate, anunțată sâmbătă, s-a luat pentru a ajuta și proteja clubul”, a anunțat Fabrizio Romano pe Twitter. 

Chelsea, mesaj pentru Ucraina

După ce sâmbătă seară Chelsea a anunțat că Roman Abramovich renunță la atribuțiile administrative pe care le are la echipă, astăzi, pe site-ul clubului a fost publicat un mesaj de susținere a Ucrainei, în războiul cu Rusia.

Situația din Ucraina este îngrozitoare și devsastatoare. Toate gândurile celor de la Chelsea merg către populația din Ucraina. Toți cei din club se roagă pentru pace”, a transmis Chelsea, printr-un comunicat oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!