"M-am uitat la Suedia - Romania si mi-am zis: Doamne, ce jucator! Dar nu era Marin!" A vrut sa il vada pe noul jucator al Ajax-ului, dar l-a confundat cu alt roman

"M-am uitat la Suedia - Romania si mi-am zis: Doamne, ce jucator! Dar nu era Marin!" A vrut sa il vada pe noul jucator al Ajax-ului, dar l-a confundat cu alt roman

Razvan Marin va ajunge la Ajax Amsterdam in schimbul a 12 milioane de euro.

Presa din Olanda incearca sa descopere cat mai multe despre viitorul jucator al celor de la Ajax Amsterdam, Razvan Marin. Ultima persoana intrebata: fostul jucator olandez, Kees Kwakman. Acesta a dezvaluit ca a aflat de interesul lui Ajax inainte sa fie anuntat transferul de presa olandeza si l-a urmarit la partidele nationalei Romaniei - doar ca a remarcat alt jucator!

"M-am uitat la Suedia - Romania si n-am vazut echipa de start si numerele, am mutat prin minutul 2. Dupa vreo 25 de minute mi-am spus: "Doamne, ce jucator!" Pase perfecte, un-doi-uri, pase lungi. Dar s-a dovedit ca am gresit pentru ca cel pe care il remarcasem era Stanciu" a povestit razand Kwakman.

"Marin era celelalt mijlocas si a jucat cu un jucator mai defensiv in spate. Desigur ca a fost doar un meci, dar a jucat precum o face Van de Beek (mijlocas la Ajax), ca un mijlocas box-to-box dinamic. A reusit si un assist datorita travaliului sau" a mai spus Kwakman.

Kees Kwakman a jucat de-a lungul carierei la NAC Breda, Augsburg sau Groningen - a fost nevoita sa se retraga la inceputul lui 2018, la doar 34 de ani, din cauza accidentarilor.


VEZI SI:

**Razboi inainte de derby: FCSB, reclamata de Craiova la Comisii!

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies