OFICIAL! Pantilimon ramane la Manchester City! Bogatii Angliei au respins oferta lui Betis: "Suma oferita e derizorie!"

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 15:53

	OFICIAL! Pantilimon ramane la Manchester City! Bogatii Angliei au respins oferta lui Betis: "Suma oferita e derizorie!"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Clubul Manchester City va respinge o oferta de aproximativ 500.000 de lire sterline din partea lui Betis Sevilla pentru portarul Costel Pantilimon, deoarece considera ca romanul este un component important al echipei si ca suma este derizorie, informeaza sportsdirectnews.com.

"Betis, aflata in prezent pe ultimul loc in clasamentul campionatului spaniol, se pare ca pregateste o oferta de aproximativ 500.000 de lire sterline pentru uriasul roman, care a venit la City de la Politehnica Timisoara, in urma cu doi ani. Totusi, o sursa a declarat pentru Sports Direct News ca o astfel de oferta este derizorie pentru un jucator care mai are doi ani si jumatate de contract, insa si ca Pantilimon este vazut ca un component important al echipei pregatite de Manuel Pellegrini", noteaza sursa citata.

"Implicarea echipei in patru competitii - Premier League, Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei si Liga Campionilor - face plecarea unui jucator folosit in mod regulat in turneele eliminatorii aproape imposibila. Suma mica de transfer nu ar fi de prea mare folos bogatei grupari care isi doreste titlul si, chiar daca Pantilimon nu mai este portarul titular in Premier League, nu se doreste plecarea romanului", mentioneaza sportsdirectnews.com.

Costel Pantilimon este legitimat la Manchester City din 2012.

Sursa: Mediafax

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies