OFICIAL! Alex Chipciu a plecat de la Anderlecht! Cu cine a semnat in urma cu putin timp

OFICIAL! Alex Chipciu a plecat de la Anderlecht! Cu cine a semnat in urma cu putin timp

Alex Chipciu este al 4-lea roman de la Sparta Praga.

Alexandru Chipciu a semnat cu Sparta Praga! Clubul din Cehia a anuntat oficial ca fostul stelist a fost imprumutat pentru un an de la Anderlecht, urmand sa li se alature la Sparta lui Nicolae Stanciu, Florin Nita si Bogdan Vatajelu.

Cei de la Sparta Praga vor avea si optiune pentru cumpararea definitiva a jucatorului de 29 de ani, suma nefiind insa dezvaluita. Cei de la Sparta au dezvaluit transferul intr-un mod inedit: romanul si-a scris numele pe o tabla de Scrabble!

"Am decis sa vin aici pentru ca stiu ca este cel mai bun club din Cehia. Este similar cu Anderlecht si Steaua, unde am jucat in trecut. Este o oportunitate buna pentru mine. Acesta a fost principalul motiv pentru care am venit aici si vreau sa castig titlul.

Sunt obisnuit cu presiunea de la Steaua si Anderlecht. Cred ca pot sa reusesc. A fost foarte importanta (prezenta jucatorilor romani la Sparta Praga). Va fi mai usor pentru mine sa vorbesc cu unii coechipieri. Insa e fotbal pana la urma, conteaza ce aratam pe teren. De asta suntem aici.

Stadionul este similar cu cel de la Bucuresti, si culorile sunt la fel. Este o arena frumoasa si sper sa ma descurc bine pe ea" a spus Chipciu pentru site-ul oficial.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

CCR: Prelungirea mandatelor aleșilor locali se realizează numai prin lege organică
BRAT