INCREDIBIL | "Alibec a avut o oferta din Ligue 1 de 7 milioane de euro! Am vazut-o cu ochii mei!" Ce se intampla cu jucatorul renegat de Becali: "Incerc sa-l transfer eu!"
Luni 02 Iulie 2018, 19:57

INCREDIBIL | "Alibec a avut o oferta din Ligue 1 de 7 milioane de euro! Am vazut-o cu ochii mei!" Ce se intampla cu jucatorul renegat de Becali: "Incerc sa-l transfer eu!"

Denis Alibec a fost renegat de conducerea FCSB.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Gigi Becali l-a gasit vinovat pe atacantul in varsta de 27 de ani pentru ratarea titlului in sezonul trecut. Alibec a reusit sa marcheze un singur gol in campionatul trecut.

Marius Sumudica a declarat ca FCSB a primit o oferta de 7 milioane de euro si alta de 6 milioane din Franta, in urma cu 7 luni. Becali le-a refuzat.

"Cu Alibec nu am vorbit. Am discutat cu Becali, credea ca il pot ajuta. Pista nu e inchisa, eu o sa ajung acolo, in Arabia Saudita, peste doua zile si voi vorbi ’face to face’ cu cei de acolo. Dar, nu e usor sa aduci trei jucatori de la o singura echipa, de la FCSB. Devii suspicios, oamenii se gandesc la comisioane sau stiu eu la ce.

Cred ca Becali va gasi o solutie pentru a nu pierde investitia facuta in Alibec. Oricine poate sa il ia si faca din el fotbalistul care a fost odata. Va spun sigur ca acum 7 luni a avut oferta din Ligue 1, de 7 milioane de euro. Am vazut-o cu ochii mei. A mai fost una tot din Franta, pe 6 milioane de euro", a declarat Sumudica la DigiSport.Tensiunile se mențin în PSD. Dragnea acuză înțelegeri ascunse între opozanții săi și Iohannis