Ianis Hagi accidentare ianis hagi Glasgow Rangers Stranieri

VIDEO "Nu îmi mai simțeam piciorul!". Ianis Hagi, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre accidentarea care i-a distrus sezonul 

Anul 2022 nu a început bine pentru Ianis Hagi (23 ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 21:34
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 21:58

În ianuarie, internaționalul român s-a accidentat și a trebuit să fie operat de urgență la genunchi. Atunci, cei din staff-ul lui Rangers au anunțat că românul va rata tot sezonul din cauza problemelor medicale și că Giovanni van Bronckhorst (47 ani) se va putea baza pe el abia din vară. 

Se pare că perioada de recuperare merge foarte bine pentru internaționalul român, care vrea să revină cât mai repede pe gazon.

Acesta ar fi recuperat deja în proporție de 60 la sută. Totuși, este greu de crezut ca acesta să mai prindă minute în acest sezon sau să joace în finala Europa League, pe care Rangers o va disputa cu Eintracht Frankfurt, la Sevilla, miercuri, 18 mai, în direct la PRO ARENA și VOYO.RO.

Recuperarea lui Ianis Hagi, subiect de documentar

Internaționalul român a realizat o serie de episoade în care a documentat perioada de recuperare și felul în care a trăit această perioadă. 

"Brusc, fără să mă aștept, totul se oprește. În acest sezon, sportul pe care îl iubesc m-a făcut să mă confrunt cu una dintre cele mai mari provocări din viața mea. Efort. Sacrificiu. Credință. “The Comeback” va fi o serie de episoade în care vă voi arăta procesul meu de recuperare, din momentul accidentării și până la revenirea pe teren", a scris Ianis Hagi la descrierea primului episod. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Modifică setările cookies