Nicolae Stanciu China Wuhan Stranieri

Nu e de mirare că a ales China! Muntele de bani pe care va sta Nicolae Stanciu la Wuhan 

Internaționalul român a fost deja prezentat la noua echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 09:08
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 09:16

Nicolae Stanciu (28 ani) a decis să-și încheie aventura la Slavia Praga după 2 ani și jumătate și a decis să semneze cu Wuhan Three Towns, fiind deja prezentat oficial la noul său club

Echipa din China a plătit 4 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv și i-a oferit un salariu lunar colosal, în valoare de 3 milioane de euro, conform digisport. Astfel, în urma noului angajament, în prezent, Stanciu va deveni cel mai bine plătit jucător român. 

Stanciu, avertizat: „Știu ce am pățit cu Mitriță”

Înainte de a începe noua aventură în Chină, Nicolae Dică avertizează că Stanciu va avea nevoie de adaptare atunci când va sosi în cantonamentul echipei naționale. Fostul secund al primei reprezentative își aduce aminte de Alexandru Mitriță (27 ani), care întâmpina probleme de acomodare când venea de SUA. 

„Mi se pare că a ratat doar o acţiune, cu Covid parcă. E vorba de nivel... nu s-ar pune problema să fie prea scăzut nivelul, problema ar fi de fus orar, ştiu ce am păţit cu Mitriţă când era în America.

Jucând la cinci zile sau la o săptămână, avea nevoie de patru-cinci zile să îşi revină. Făcea două zile pe drum, dacă juca duminică sau luni era foarte greu. Dacă jucai trei meciuri, poate să îl ai apt pentru al treilea meci. E distanţă mare, aici va fi problema, cu fusul orar.

E un jucător important al echipei naţionale, cu personailitate, cu valoare arătată şi cred că va fi chemat în continuare. Gândirea noastră era că dacă joacă în campionatul din Arabia Saudită, e nivel mai scăzut şi nu poate juca la naţionlă. Şi în China poate fi, dar cred că va veni. Poate va rata primul joc. Nu poţi să pui jucătorii să joace trei meciuri în nouă zile”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!