Empoli - AC Milan Razvan Marin Serie A Stranieri

Nota primită de Răzvan Marin în Empoli - AC Milan 1-3. Final de coșmar pentru echipa românului

Răzvan Marin a evoluat pentru Empoli în eșecul cu 1-3 împotirva lui AC Milan.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 13:13
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 13:10

Empoli nu a putut să o învingă pe AC Milan pe teren propriu și a rămas, astfel, cu o singură victorie în primele opt etape din primul eșalon din Italia.

În minutul 45+1, Alberto Grassi s-a accidentat, iar tehnicianul lui Empoli a fost nevoit să efectueze o schimbare. Astfel, l-a introdus pe teren pe Răzvan Marin înainte de fluierul final al primei reprize.

Fotbalistul român a primit nota 5.5, potrivit publicației Tuttomercatoweb, care a remarcat faptul că Marin a fost pregătit de confruntarea cu AC Milan: „Intră bine în joc, e aproape să marcheze, dar e surpins de verticalizările lui AC Milan pe final.”

  • Răzvan Marin este cotat la 9 milioane de euro, conform Transfermarkt

Ce notă a primit Ciprian Tătărușanu

Singurul gol pe care l-a încasat Tătărușanu a fost în minutul 90+2, când Nadim Bajrami a executat perfect o lovitură liberă, iar presa din Italia i-a oferit nota 6.

„A salvat bine la un moment dat cu Bajrami, într-o situație unu-la-unu, dar se ridică semne de întrebare în momentul în care Bajrami a executat lovitura liberă. A crezut că mingea trece peste zid și astfel a făcut un mic pas în direcția greșită.”, au scris italienii de la Sempremilan.

Empoli - AC Milan 1-3

AC Milan și Empoli a început dur, însă bătălia s-a dat în partea secundă. Rebic a deschis scorul în minutul 79, iar Bajrami a restabilit egalitatea în minutul 90+2.

A urmat o serie de atacuri ale "rossonerilor", care au reușit să se impună în minutul 90+3 pe tabelă prin Ballo-Toure și în minutul 90+6, prin Leao, blocând tabela la 3-1.

Modifică setările cookies