Liga 1

Miță Iosif are un lunetist cu sânge rece. Ce a spus Nicolae Carnat după golul încântător reușit cu Dinamo

Nicolae Carnat e împrumutat de Rapid de la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 14:06
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 14:17

Fotbalistul Nicolae Carnat, autorul golului echipei Rapid în derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, a declarat, sâmbătă seara, că se bucură că a reuşit să aducă egalarea, dar speră ca el şi colegii săi să înveţe din greşelile pe care le-au făcut în această partidă.

"Mă bucur că şutul meu a mers direct în poartă şi astfel am reuşit să egalăm. Sper să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut în acest meci, iar în partidele viitoare să fim mai atenţi. Cred că jocul nostru a fost de conjunctură... În fotbal se întâmplă să joci mai prost câteodată, dar important este că am reuşit să revenim şi să obţinem un punct important în campionat", a afirmat Nicolae Carnat.

"Cred că a fost cea mai frumoasă reuşită a mea din Liga I şi mă bucur foarte mult. Am exersat zilele trecute la antrenament să trag la colţul lung şi azi mi-a ieşit. A fost frumos că golul a venit în prelungiri, dar şi mai frumos era dacă luam toate cele trei puncte", a adăugat Carnat.

Carnat e format la Academia Hagi, iar în prezent e împrumutat de campioana CFR Cluj la formația pregătită de Mihai Iosif.

CITESTE SI
Modifică setările cookies