Damac - Al Qaisumah Nicolae Stanciu Stranieri Nicolae Stanciu

VIDEO Nicolae Stanciu, gol de generic înscris în Damac - Al Qaisumah

Nicolae Stanciu a fost utilizat încă din primul minut în meci.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 22:48
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 22:59

UPDATE 22:58 Meciul s-a încheiat 2-1 (Stanciu 31', Ceesay 73', Faqihi A.G. 77')


Damac și Al Qaisumah s-au înfruntat în șaisprezecimile Kings Cup. Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit s-a întâmplat în aprilie 2019, iar rezultatul a fost de egalitate, scor 2-2.

Nicolae Stanciu, gol de generic înscris în Damac - Al Qaisumah

  • În prima jumătate de oră a partidei, Damac a obținut o lovitură liberă extrem de periculoasă, de la marginea careului

Nicolae Stanciu și-a așezat balonul, și-a numărat pașii și l-a învins pe portarul advers, cu un șut imparabil. Pentru internaționalul român e a doua reușită în echipamentul noului său club.

Damac l-a adus pe Nicolae Stanciu la începutul lui septembrie. Arabii au plătit nu mai puțin de 2.5 milioane de euro celor de la Wuhan Three Towns pentru serviciile fotbalistului român.

Nicolae Stanciu a înscris primul său gol pentru Damac, formație dirijată de Cosmin Contra, în a șaptea etapă a primului eșalon din Arabia Saudită, în meciul cu Al Hilal, încheiat 1-1.

Nicolae Stanciu a dat verdictul despre Edi Iordănescu

Nicolae Stanciu (30 de ani) și-a făcut debutul la echipa națională în martie 2016, la 22 de ani și 10 luni, sub comanda lui Anghel Iordănescu, tatăl actualului selecționer. De atunci, fotbalistul a bifat 62 de convocări și a reușit să marcheze 13 goluri pentru tricolori.

Actualul jucător de la Damac a vorbit despre Edi și a subliniat că Iordănescu nu ar trebui să fie schimbat în cazul în care naționala ratează calificarea la Campionatul European 2024 din Germania.

„Am zis asta cred după plecarea lui Mirel Rădoi, că sunt de 7-8 ani la echipa națională și am avut 5 selecționeri E mult din punctul meu de vedere. Cred că ar trebui să rămână (n.r. Edi Iordănescu, dacă România nu se califică la EURO 2024).

Poate asta ne-a lipsit și în ultimul timp. Am schimbat destul de des selecționerii, dar ăsta e doar punctul meu de vedere. Nu decid eu”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit Fanatik.

În octombrie, naționala va disputa două partide: vs. Belarus în deplasare (12 octombrie, ora 21:45) și vs. Andorra acasă, fără spectatori (15 octombrie, ora 21:45).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!