George Puscas bari Genoa Italia Serie B Stranieri

New entry pentru George Pușcaș! Nou-promovata care a intrat în cursa pentru transferul atacantului

George Pușcaș (26 de ani) a încheiat sezonul trecut la Pisa, unde a ratat promovarea în Serie A, iar viitorul atacantului român este incert.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 12:35
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 12:33

Pușcaș, care aparține de Reading, a fost cedat temporar, în iarnă, la Pisa, iar transferul său ar fi devenit definitiv dacă italienii reușeau să promoveze în Serie A. Toscanii au ratat accederea în primul eșalon după barajul cu Monza, scor 4-6, la general, iar situația lui Pușcaș s-a complicat.

Bari, în cursa pentru George Pușcaș

Favorită pentru transferul lui George Pușcaș ar fi Genoa, formație retrogradată în Serie B, însă presa din Italia anunță că alte echipe interesate de internaționalul român sunt Cagliari, o altă retrogradată, și Sampdoria, formație din Serie A.

Pe lângă cele trei, în cursa pentru semnătura lui Pușcaș ar fi intrat și Bari, echipă care a promovat în acest sezon în Serie B, anunță TMW, care precizează că echipa antrenată de Michele Mignani este gata să facă pași concreți pentru a-l transfera pe fostul atacant de la Inter.

Bari, formație obișnuită cu primele două eșaloane din Italia, a fost obligată să reînceapă din Serie D începând cu sezonul 2018/2019, după ce vechea societate a intrat în faliment.

Mesajul lui George Pușcaș la finalul sezonului

George Pușcaș, care a strâns 30 de meciuri și opt goluri pentru România, a postat un mesaj după rezultatele dezamăgitoare ale naționalei din această lună.

Pușcaș a fost pe teren în umilința de pe Giulești cu Muntenegru, scor 0-3, în care numărul 9 al oaspeților, Stefan Mugosa (30), a marcat de trei ori în poarta apărată de Florin Niță (34).

„Fii mereu încrezător, indiferent de ce se va întâmpla! Nu te da bătut niciodată. Acum e timpul pentru o vacanță și odihnă”, a scris internaționalul român, pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!