"Ne mint in fata! Terminati cu ei!" Dan Petrescu si Dorinel Munteanu sunt facuti praf in Rusia! De ce sunt acuzati antrenorii romani:

Autor: Sport.ro
Marti 02 Aprilie 2013, 16:02

	"Ne mint in fata! Terminati cu ei!" Dan Petrescu si Dorinel Munteanu sunt facuti praf in Rusia! De ce sunt acuzati antrenorii romani:

Dan Petrescu a reusit minuni la Dinamo Moscova insa nu toate lumea il apreciaza! Un antrenor rus il critica dur atat pe el, cat si pe Dorinel Munteanu.

Dinamo Moscova are cea mai buna linie de clasament in Rusia de cand a fost preluata de catre Dan Petrescu! Cu toate astea, fostul antrenor de la Unirea Urziceni a fost criticat dur de Alexander Takhanov, un tehnician care a pregatit 20 de echipe, pregatind-o si pe Kuban Krasnodar inainte ca SuperDan sa ajunga acolo. Nu numai Petrescu a fost criticat, ci si Dorinel Munteanu, ajuns in aceasta iarna la Mordavia Saransk.

"Noi, rusii, nu suntem cu nimic mai prejos decat romanii! Atatea laude pentru Petrescu si Munteanu... Terminati cu romanii astia! Au un joc strict defensiv! Nu vad niciun progres la Dinamo sau Mordovia. Au un joc defensiv, nu ataca deloc! Cum sa joci fara sa ai un atac tot meciul? Asa sunt romanii, asa au invatat ei fotbalul! Defensiva si numai defensiva! Jocul acestor antrenori romani ma plictiseste! Ne mint in fata!" a declarat Takhanov in presa din Rusia.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT