Mutu ii transmite lui Gigi ca a dat afara de la Steaua un super jucator: "E mai talentat decat eram eu la varsta lui!"

Adrian Mutu Florentin Matei Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2011, 17:39
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2011, 17:39

Mutu spune ca Steaua a pierdut un jucator de mare perspectiva. Florentin Matei este vazut ca o mare speranta pentru viitorul Cesenei.

Mutu si-a luat in serios rolul de lider la Cesena. Capitanul nationalei spune ca are alaturi de el doi romani de mare perspectiva. Unul dintre ei, Florentin Matei, este un fost junior al Stelei, cedat foarte usor de Gigi Becali.

"Si la Firenze am fost un lider, aici la Cesena este cam acelasi lucru, am aceeasi responsabilitate. Sper ca in doi ani sa ducem Cesena in Europa League. Nu sunt taticul lui Stefan Popescu si Florentin Matei, ci fratele lor mai mare."

"Sunt doi jucatori foarte talentati, Popescu deja face parte din lotul echipei mare, lucru foarte important. Florentin Matei este mai firav decat eram eu la aceeasi varsta, insa mai talentat decat mine".

"Nu m-a surprins ca Torje a facut pasul catre Italia, calitatile lui sunt potrivite pentru Serie A. Trebuie sa aiba rabdare, pentru ca e mai greu sa mentii ritmul. Sper sa reuseasca, e un baiat foarte bun", a spus Mutu la gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!