Liga 1

MAREA DILEMA a lui Ilie Stan! Trei super-jucatori se bat pe un singur loc pe lista Europa League! Cine poate duce Steaua catre finala de la Bucuresti?

O data cu transferurile Stelei din aceasta iarna, misiunea lui Ilie Stan s-a ingreunat. Mai ales ca dintre cele 3 locuri pentru lista de Europa League, doar unul mai este disputat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2011, 10:00
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2011, 09:56

Regulamentul UEFA spune ca Steaua nu poate schimba decat 3 jucatori de pe lista jucatorilor pentru Europa League! Cum din echipa initiala nu mai sunt Emeghara si Galamaz, jucatori care vor fi inlocuiti cu Dananae si Chiriches, ramane un singur loc disponibil!
Cel mai probabil, din echipa initiala a Stelei va iesi Latovlevici, curtat intens de St Etienne dar si de echipe din Italia si Rusia.
In locul fundasului stanga, ar urma sa intre unul dintre Alex Chipciu, Machado si Tibi Balan, ultimul neapucand sa fie trecut in toamna, fiind transferat mai tarziu.
Chiar daca Steaua il aduce pe Wesley, acestea nu are drept de joc dupa ce a evoluat deja in grupele Europa League cu Vaslui.

Iata lista actuala a Stelei trimisa la UEFA:
Tatarusanu, Stanca, V. Cojocaru - Emeghara, Martinovici, Mustata, Iliev, Gardos, Geraldo, Galamaz, V. Lupu, Latovlevici - Prepelita, I. Rosu, I. Nastasie, Brandan, Bourceanu, Bicfalvi, Radut, Cr. Tanase - Tatu, Fl. Costea, M. Costea, Rusescu, Nikolici

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies