Cum a ratat Mutu transferul la Steaua!

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 09:47
Cum a ratat Mutu transferul la Steaua!

Adi Mutu a fost la un pas sa ajunga la Steaua la varsta de 14 ani. A fost intors din drum de directorul Uzinelor Dacia.

Sora lui Adi, Laura Cordun, povesteste cum a fost "Briliantul" la un pas sa ajunga in Ghencea.

"Antrenorul Teodor Anghelini a fost cel care l-a testat pe fratele meu la varsta de 14 ani. S-a aratat incantat si l-a vrut in echipa de juniori pe care o antrena. I-a spus tatalui nostru ca ii place cum evolueaza, ca vede in el un mare fotbalist si ca ar trebui sa se ocupe de procedurile de transfer", a dezvaluit sora lui Mutu in Libertatea.


O profesoara a venit cu ideea ca familia lui Mutu sa il trimita la Steaua. I-a spus jucatorului ca baietii frumosi joaca in Ghencea.

"Doamna profesoara devenise prietena buna cu mama, deseori ele bandu-si cafeaua impreuna. I-a spus fratelui meu ca baietii frumosi joaca la Steaua, nu la FC Arges. A vorbit cu un amic bun de-al dansei, care avea o functie importanta in Ghencea, si asa a ajuns fratele meu sa fie testat de Anghelini", a mai adaugat Laura.


Mama lui Mutu, Rodica, isi aminteste si ea cum a ratat Mutu trecerea la Steaua. "Nu-mi venea sa cred ca domnul Stroe nu imi semneaze, nu ma asteptam la un refuz. Il inscrisesem deja pe Adi la Liceul Mircea Eliade din Bucuresti. Atunci mi-a parut rau ca nu s-a rezolvat transferul", a spus Rodica Mutu.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Premierul Ludovic Orban: ”Salariul minim va creşte, dar nu pot da cuantumul”
BRAT