Motivul pentru care Dennis Man nu a semnat noul contract cu Parma! Anunțul făcut de oficialul clubului

Dennis Man mauro pederzoli Parma Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 19:31
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 19:31

Deși s-a zvonit că ar fi dorit de echipele de top din Europa, Dennis Man este pe punctul de a semna un nou contract cu Parma.

Mauro Pederzoli a oferit ultimele detalii despre reînnoirea contractului lui Dennis Man. Agentul fotbalistului, Ioan Becali, a anunțat în urmă cu câteva zile că internaționalul român va semna un nou contract cu Parma.

Dennis Man nu și-a prelungit încă înțelegerea cu Parma

Presa italiană a confirmat acest lucru și a specificat că reînnoirea contractului lui Dennis Man va fi oficializată luni sau marți. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar directorul sportiv al Parmei a explicat motivul.

Man nu putut semna noul contract în ultimele săptămâni, pentru că internaționalul român s-a aflat alături de echipa națională a României la EURO 2024. După eliminarea tricolorilor de la turneul final, Dennis Man a plecat direct în vacanță, astfel că prelungirea contractului său va fi amânată pentru câteva zile.

Suntem aproape (n.r. de prelungirea contractului lui Dennis Man). Am spus asta de ceva vreme, dar geografia nu ne-a ajutat, mai întâi Campionatul European, apoi vacanța, dar suntem optimiști.

Prelungirea contractelor sunt o parte importantă din mutările noastre în mecato din acest an. Dorința noastră este să ne asigurăm că ne putem baza pe o parte importantă din lotul de anul trecut, iar din acest motiv vrem să continuăm cu prelungirea contractelor”, a spus Mauro Pederzoli într-o conferință de presă.

Ce sumă va încasa Dennis Man în următorul sezon la Parma

Italienii au dezvăluit că, la fel ca Valentin Mihăilă, Dennis Man va semna un contract valabil până în 2027 cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Totodată, aceștia au anunțat că internaționalul român va încasa aproximativ două milioane de euro pe sezon, adică suma cerută în urmă cu câteva luni de Giovanni Becali.

Conform informațiilor noastre, românul de 25 de ani își va prelungi contractul până în 2027, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Salariul său va fi în jurul sumei de două milioane de euro”, au scris cei de la footmercato.net.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!