E gata! Giovanni Becali a făcut anunțul: ”Dennis Man semnează luni sau marți”

Dennis Man giovanni becali Parma Italia Dennis Man / foto: Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 13:21
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 13:21

Dennis Man (25 de ani) va semna un nou contract la începutul săptămânii viitoare.

După ce s-a zvonit că ar putea prinde un transfer răsunător la Borussia Dortmund, chiar înainte de Campionatul European, se pare că atacantul român va rămâne în cele din urmă la Parma, grupare cu care a reușit sî promoveze în Serie A la finele sezonului precedent.

Giovanni Becali, impresarul său, a confirmat faptul că Dennis Man va rămâne la actuala sa echipă și spune că la începutul săptămânii viitoare se vor semna și actele.

Giovanni Becali a făcut anunțul: ”Dennis Man va semna”

"Cred că Man va semna luni sau marți. Nu pot să vă spun despre salarii. Atât Mihăilă, cât și Man au salarii bune pentru o echipă care a venit din Serie B. Are opțiune de încă un an.

E peste salariul din acești trei ani. Luni sau marți se va termina și cu Man. În Serie A este altceva. Dacă dai 12-13 goluri, precum a făcut-o în divizie B, 30-40 de milioane sunt o nimica toată pentru echipele mari", a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

În sezonul trecut, Man a reușit să marcheze de 13 ori și să livreze șapte pase decisive în 35 de meciuri pentru Parma în Serie B. 

Cotat la nouă milioane de euro de site-urile de specialitate, Dennis Man e legitimat la Parma din ianuarie 2021 și mai are contract cu clubul care a promovat în Serie A la finele stagiunii recent încheiate până în iunie 2025.

Și olandezii l-au lăudat pe Dennis Man

Înainte de meciul dintre România și Olanda, presa olandeză i-a dedicat un întreg articol lui Dennis Man. Jurnaliștii batavi au menționat faptul că internaționalul român ar fi ”o opțiune viabilă” pentru Ajax Amsterdam, Feyenoord Rotterdam, dar și pentru campioana PSV Eindhoven.

”Întrebarea este dacă Man ar fi interesat să lucreze în Olanda. Potrivit presei italiene, românul își poate prelungi contractul cu Parma până în 2027 și se poate duela din nou cu fundașii din Serie A”, a scris voetbalzone.nl.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!