VIDEO E gata! A fost stabilit viitorul lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Morutan ioan becali Pisa Italia
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 21:39
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 21:58

Ioan Becali a dezvăluit ce se va întâmpa cu jucătorul pe care îl reprezintă.

Olimpiu Moruțan a fost printre cei mai buni tricolori în meciurile amicale ale naționalei cu Slovenia (1-2) și Moldova (5-0), transmise în direct de Pro Arena și VOYO. 

Extrema dreaptă a intrat în repriza a doua a partidei de pe Cluj Arena cu Slovenia, iar în meciul de la Chișinău a fost titular. Dezinvolt, fotbalist de ultimă pasă și cu șut de la distanță, Moruțan pare că și-a ridicat nivelul mental și are încredere în propriile calități. 

"Nu se mai întoarce în Turcia!"

Ioan Becali susține că a vorbit cu directorul sportiv de la Pisa, Claudio Chiellini, fratele fostului internațional italian, Giorgio Chiellini.

„M-a întrebat: `Ce ar fi să facem una Pisa Romena?`. Am zis: `mă, nu vă hazardaţi cu trei români la echipă?` Au zis: `nu, Giovanni, mergem pe mâna lor şi facem Pisa Romena`..

Va rămâne în Italia, nu ştiu dacă la Pisa, dar va rămâne în Italia. În Turcia nu se mai întoarce. Asta vă garantez eu! Transferul la Galata a fost puţin făcut repede, dintr-o dată.

Au altă mentalitate, vor campioni, bătrânei, în vârstă (n.r. – cei din noua conducere a lui Galatasaray)”, a declarat Ioan Becali, potrivit as.ro. 

Olimpiu Moruțan s-a consacrat la FC Botoșani, apoi a fost transferat la FCSB. În prezent aparține de Galatasaray, formație care l-a împrumutat până în iunie 2023 la Pisa, în Serie B.

  • 3,5 milioane de euro e cota fotbalistului de la Pisa
  • 1,72 m e înălțimea lui Moruțan
  • Un gol a marcat Moruțan la națională
  • 5 meciuri a strâns Moruțan la națională
  • 12 meciuri a jucat pentru Pisa în acest sezon

VIDEO Moruțan, în amicalul cu Moldova

Moruțan, lăudat după meciul cu Moldova

„A intrat foarte bine, mi-a plăcut. Cu determinare, cu încredere în el. Mulți care intră de pe banca de rezerve sunt supărați. El a intrat foarte bine, am văzut două șuturi foarte bune, centrări din partea lui, fără niciun trac”, a spus Dacian Varga, la Pro Arena, după Moldova - România 0-5.

Aceeași părere a avut-o și Ioan Ovidiu Sabău: „Moruțan, foarte inspirat, determinat, implicat în joc. A avut și două execuții senzaționale. Bara putea fi gol”, a specificat fostul jucător de la Feyenoord și Brescia, într-o intervenție telefonică la Pro Arena.

VIDEO Olimpiu Moruțan, după Moldova - România 0-5

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!