Manchester City Alexandru Maxim Swansea Stranieri

Milioanele de la Manchester City care ii pot asigura lui Maxim un transfer de vis in Premier League. Anuntul facut despre mutare

35 de milioane de euro a incasat Swansea pentru Bony de la Manchester City. O parte din acesti bani s-ar putea duce pentru mutarea lui Alexandru Maxim de la Stuttgart.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:03
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:14

Publicatia walesonline.co.uk scrie astazi ca Alexandru Maxim si Martin Olsson sunt principalele tinte de pe lista de transferuri a lui Swansea, dupa ce clubul l-a adus pe Kyle Naughton de la Tottenham pentru 5 milioane de lire si l-a vandut pe Bony la Manchester City pentru 35 de milioane de euro.

Conform sursei citate, managerul Garry Monk a confirmat astazi ca Alexandru Maxim este urmatoarea tinta de transfer, insa Stuttgart, care cere 7 milioane de euro pentru mijlocasul roman, inca ramana tare pe pozitii si nu pare dispusa sa-l cedeze foarte usor.

"Tot incerc sa il conving pe patron, el intelege si incearca si el sa insiste. Vrem sa profitam atunci cand se va ivi prima oportunitate", a declarat acesta, confirmand ca Olsson si Maxim sunt cei doi jucatori de care Swansea mai are nevoie in acest sezon.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!