Stranieri

Milioanele de la Manchester City care ii pot asigura lui Maxim un transfer de vis in Premier League. Anuntul facut despre mutare

35 de milioane de euro a incasat Swansea pentru Bony de la Manchester City. O parte din acesti bani s-ar putea duce pentru mutarea lui Alexandru Maxim de la Stuttgart.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:03
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:14

Publicatia walesonline.co.uk scrie astazi ca Alexandru Maxim si Martin Olsson sunt principalele tinte de pe lista de transferuri a lui Swansea, dupa ce clubul l-a adus pe Kyle Naughton de la Tottenham pentru 5 milioane de lire si l-a vandut pe Bony la Manchester City pentru 35 de milioane de euro.

Conform sursei citate, managerul Garry Monk a confirmat astazi ca Alexandru Maxim este urmatoarea tinta de transfer, insa Stuttgart, care cere 7 milioane de euro pentru mijlocasul roman, inca ramana tare pe pozitii si nu pare dispusa sa-l cedeze foarte usor.

"Tot incerc sa il conving pe patron, el intelege si incearca si el sa insiste. Vrem sa profitam atunci cand se va ivi prima oportunitate", a declarat acesta, confirmand ca Olsson si Maxim sunt cei doi jucatori de care Swansea mai are nevoie in acest sezon.

CITESTE SI

Modifică setările cookies