Dennis Man Cupa Italiei Fabio Pecchia Parma valentin mihaila Stranieri

VIDEO Mihăilă da, Man ba! ”Soarta ofensivă a Parmei depinde de el” vs ”Îi lipsește de multe ori luciditatea”

Parma s-a calificat în turul al doilea din Cupa Italiei după 2-0 cu Salernitana, meci în care Valentin Mihăilă a stabilit scorul final.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 09:29
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 09:50

Parma, echipă din Serie B antrenată din acest sezon de Fabio Pecchia, a început meciul cu Salernitana (Serie A) din turul 1 al Cupei cu Dennis Man și Valentin Mihăilă titulari

Fostul jucător de la FCSB a fost înlocuit după 57 de minute cu Drissa Camara, cel care imediat a reușit să deschidă scorul, în timp ce Valentin Mihăilă, rămas pe teren până la sfârșit, a stabilit în minutul 74 scorul final, 2-0 pentru Parma, după o eroare în defensiva gazdelor.

Lui Mihăilă îi priesc meciurile cu echipele din Serie A

Parmalive le-a dat note apropiate românilor, 6 pentru Man și 6,5 pentru Mihăilă, dar descrierile prestațiilor celor doi sunt mai mult decât edificatoare.

”Lipsit de formă, lui Man îi lipsește de multe ori luciditatea, cum a fost la assist-ul ratat pentru prietenul său Mihăilă”, a scris Parmalive, lăudându-l în schimb pe marcatorul celui de-al doilea gol: ”Senzația este că o bună parte din soarta ofensivă a echipei noastre depinde de Mihăilă și de dârzenia sa. Este la a doua reușită împotriva unei echipe din Serie A în decurs de o săptămână”.

Foto: Parma Calcio 1913

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies