valentin mihaila Parma Calcio Serie B Stranieri

VIDEO Valentin Mihăilă, al doilea gol pentru Parma în meciurile amicale! Cum a marcat românul 

Parma a disputat cu Lecce al treilea amical al verii, după cele cu Sampdoria și FeralpiSalo. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 23:15
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 23:37

Valentin Mihăilă (22 ani) se află într-o formă bună de la revenirea la Parma, după ce a fost împrumutat la Atalanta în iarnă. Fotbalistul român a ajuns la al doilea gol consecutiv marcat în amicalele de pregătire ale „cruciaților”. Românul a deschis scorul în victoria cu FeralpiSalo, 2-0, din meciul trecut și a și vorbit despre reușita sa, iar în amicalul cu Lecce a „lovit” din nou. 

Trimis titular pentru al treilea meci consecutiv, Valentin Mihăilă a deschis scorul și în amicalul cu Lecce, cu un gol marcat în minutul 50, după ce a fost lansat perfect de Vazquez. Românul s-a mai făcut remarcat înainte de gol, având două mari ocazii, pe care nu le-a concretizat însă. 

Imediat după ce a marcat, Valentin Mihăilă l-a îmbrățișat pe coechipierul său, Dennis Man, care se încălzea la marginea terenului. 

Valentin Mihăilă, la Parma

Valentin Mihăilă a fost cedat în toamna anului 2020 de Universitatea Craiova la Parma, pentru 9.1 milioane de euro. Valoarea sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, în acea clipă era de 6 milioane de euro. Acum, însă, a scăzut cu 500.000 euro.

Împrumutat pentru jumătate de sezon la Atalanta, extrema stângă a bifat doar șapte apariții în tricoul clubului italian. La Parma, a evoluat în 30 de meciuri, unde a înscris șase goluri și a pasat decisiv în trei situații. 

  • 10 convocări are la națională fotbalistul și un gol trecut ca "tricolor"

Înainte să fie transferat în Italia, Valentin Mihăilă a reușit să se impună în 10 situații pentru Universitatea Craiova în cele 71 de partide în tricoul oltenilor. 13 assisturi a oferit atacantul în banda stângă pentru craioveni.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!