Decizie de neînțeles legată de Mihăilă la ultimul meci al Atalantei!

valentin mihaila Atalanta Fiorentina gian piero gasperini Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 15:35
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 15:39

Echipa românului a pierdut la limită în fața Fiorentinei, într-un meci în care antrenorul Gian Piero Gasperini a fost eliminat.

Atalanta a pierdut în această după-amiază cu 0-1 meciul din deplasare cu Fiorentina din Serie A, după o partidă cu câteva decizii destul de ciudate.

Golul victoriei viola a fost marcat în minutul 56 de Piatek. La 0-1, Gian Piero Gasperini, antrenorul Atalantei, a făcut câteva schimbări bizare, dar după doar câteva minute oaspeții au egalat prin Malinovsky.

Reușita a fost însă anulată din cauza unei poziții de ofsaid, iar Gasperini, care a protestat vehement, a primit instantaneu cartonașul roșu.

Mihăilă a fost introdus abia în minutul 82

Deși echipa sa era condusă din minutul 56, internaționalul român Valentin Mihăilă a fost introdus abia după aproape jumătate de oră - ultima schimbare a Atalantei. 

În cele aproximativ 13 minute jucate, cu tot cu prelungiri, el nu s-a remarcat prin nimic, abia reușind să atingă mingea.

Atalanta, cu ultima victorie în Serie A pe 12 decembrie anul trecut, rămâne totuși în partea de sus a clasamentului, unde ocupă momentan poziția a cincea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!