Stranieri

Mesajul cu care Gardos s-a umplut de LIKE-uri pe Facebook: "Au venit jucatori buni, Steaua ia titlul si anul asta!"

Pagina de Facebook a lui Gardos a ajuns la 45.000 de LIKE-uri in mai putin de o luna.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 14:08
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 14:46

Florin Gardos a postat astazi un mesaj de sustinere pentru fosta sa echipa, dupa o perioada in care Steaua a fost macinata de probleme.

Conflictul cu Armata, in urma caruia clubul si-a pierdut numele si sigla, dar si despartirea de doi dintre cei mai importanti jucatori, Sanmartean si Szukala, au slabit echipa, insa Gardos e convins ca titlul e ca si castigat in acest sezon.

"Chiar daca au plecat doi jucatori importanti, au venit altii buni si Steaua inca are o super-echipa. Sunt sigur ca titlul va veni in Ghencea pentru al treilea an la rand. Multa bafta, baieti!", a fost mesajul care a strans sute de like-uri si comentarii pe pagina oficiala de Facebook a lui Florin Gardos.

 

Continua campania "RomaniCaLumea"

Florin Gardos a pornit o campanie pe Facebook prin care vrea sa schimbe perceptia englezilor fata de romanii care merg sa munceasca in Regat.

Gardos prezinta povestile unor romani simpli, care isi castiga banii corect in Anglia. Ultima data, Gardos a postat o fotografie cu un taximetrist roman pe care l-a cunoscut in Londra.

Gardos a premiat fanul de pe Facebook care i-a dat ideea pentru numele campaniei "RomaniCaLumea" cu un tricou purtat la meciul cu Ipswich din Cupa Angliei.

 
 
Modifică setările cookies