Liga 1

Mircea Sandu si-a schimbat meseria si se pune pe transferat! Fostul sef al FRF le propune fotbalisti echipelor din Liga I: Steaua, prima care l-a refuzat

La 62 de ani, Mircea Sandu a decis sa-si schimbe meseria. Fost fotbalist si conducator al fotbalului romanesc, Mircea Sandu s-a apucat acum de impresariat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 13:52
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 14:14

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a pus bazele unei companii private prin intermediul careia reprezinta interesele unor fotbalisti. Acesta vrea sa profite acum si de relatiile pe care le-a legat de-a lungul anilor si sa perfecteze cat mai multe transferuri.

Pentru inceput, Mircea Sandu a propus cativa jucatori la Steaua, Dinamo si Petrolul, unul dintre acestia fiind Costin Curelea.

Aflat in conflict cu CSU Craiova, Curelea ar vrea sa-si gaseasca o alta echipa, iar Mircea Sandu l-a propus pe varful de 30 de ani ca inlocuitor pentru Claudiu Keseru, la Steaua.

"L-am propus pe Curelea la Steaua, in perspectiva in care pleca Keseru. Si asta pentru ca vad in Curelea, la 30 de ani, un varf de atac valoros, un atacant care marcheaza foarte usor. Steaua a refuzat insa", a dezvaluit Mircea Sandu la Digisport.

Sandu nu renunta insa la ideea de a-l duce pe Costin Curelea la o echipa importanta si spune ca acesta ar putea imbraca tricoul Petrolului.

"O sa vorbesc si cu Rednic, sa vad ce spun si cei din conducerea Petrolului. Eu cred ca daca va juca meci de meci, Curelea va reajunge si la echipa nationala", a mai spus Mircea Sandu.

Fost atacant la Sportul Studentesc, Curelea are contract cu CSU Craiova pana in 2016. Acesta a fost accidentat in ultima perioada si va relua antrenamentele abia de saptamana viitoare.

Curelea este in conflict cu sefii lui CSU dupa ce a refuzat diminuarea salariului cu 30%.

Modifică setările cookies