GALERIE FOTO Marea descoperire a lui Cosmin Contra și Mirel Rădoi de la echipa națională joacă la 30 de ani în Serie C!

Vasile Mogos Cosmin Contra Echipa Nationala Mirel Radoi serie c Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:04
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 13:05

Vasile Mogoș este în continuare legitimat la Crotone, cu care evoluează în liga a treia italiană.

Deși în vară Crotone, echipă care în ultimul sezon a retrogradat din Serie B în Serie C, a dat de înțeles că nu mai contează pe Vasile Mogoș (30 de ani), tricolorul adus la echipa națională de fostul selecționer Mirel Rădoi evoluează în continuare pentru gruparea ajunsă în liga a treia italiană.

În afara lotului după începerea pregătirii de vară a trupei din Calabria, fundașul dreapta a fost readus la echipă, deși a fost luat la bătaie de suporterii supărați după retrogradare, și încearcă acum să pună umărul la revenirea lui Crotone în Serie B.

Momentan, Mogoș și compania se află pe locul 2 într-una dintre seriile campionatului, iar românul a fost folosit de 11 ori în cele 21 de etape disputate până acum.

Vasile Mogoș, decisiv pentru Crotone în două meciuri din acest sezon

De opt ori a fost titular la Crotone în acest sezon Vasile Mogoș, care a reușit să și înscrie de două ori, de fiecare dată reușitele sale aducând puncte, în 1-0 cu Latina și 2-2 cu Taranto.

Fundașul dreapta are patru selecții la echipa națională, în mandatele lui Cosmin Contra și Mirel Rădoi: ”Guriță” l-a folosit titular la debut, în meciul cu Suedia din preliminariile CE 2020, iar Rădoi l-a folosit în alte trei meciuri, inclusiv în primul ”unsprezece” din rușinosul 2-3 cu Armenia din preliminariile CM 2022.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!